Univerzitet MB

Poslodavci kao partneri

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje virtuelni Sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.
Sajam se održava u četvrtak, 20. maja 2021. godine od 10.00 – 16.00 časova.
Za više informacija o Sajmu:
https://www.nsz-sajamzaposljavanja.rs/za-medije/
 

Poslodavci – od ponude posla do partnerstva u razvoju talenata

Dobrodošli!

Ukoliko imate interes da uspostavite kontakt sa studentima Univerziteta „MB“, postojećim i diplomiranim, a posebno sa studentima koji su na pragu sticanja diplome, na pravom ste mestu.

Naš početni cilj je da ostvarimo saradnju u aspektu zapošljavanja naših diplomiranih studenata koja bi donela benefite svim stranama, ali je takođe značajno ostvariti partnerstvo u razvoju talenata.

Pozivamo vas da se oglasite na našoj stranici posvećenoj karijeri studenata – ponudite programe prakse, radna mesta, programe za volontere, programe za studente sa hendikepom, uključimo ih zajedno u društvenu zajednicu. Bićemo Vam od pomoći u tome, nudeći Vam konsultantsku podršku ka efikasnijoj realizaciji. 

Oglasite svoje aktivnosti, uspehe, dobrotvorstvo kako bi bili primer budućim generacijama kako se odnositi prema društvu i biti društveno odgovoran. Otvorite vrata Vaše kompanije/organizacije/institucije našim studentima, a naša vrata su za Vas uvek otvorena.

Neformalni susreti sa studentima kroz posete, gostovanja, obilaske, organizovane skupove, diksusije, okrugle stolove bili bi dragoceno iskustvo kako za njih, tako i za Vas, i nas. Na taj način bi bili u mogućnosti da prepoznate potencijalne buduće stručnjaka koji bi mogli doprineti Vašoj kompaniji i biti na ponos našem Univerzitetu.   

Predstavite nam se, prezentujte programe namenjene studentima – stipendije, prakse, obuke, volonterske programe, programe za sticanje posebnih znanja ili veština kroz obuke, kurseve, jer ulaganje u mlade je ulaganje u budućnost.

Pozovite nas na telefon: 011/3391-641.

ili pošaljite Vašu ponudu na info@mbuniverzitet.edu.rs

sr_RSСрпски језик