Univerzitet MB

Univerzitet MB

Centar za razvoj karijere studenata, istraživača i podršku studentima Univerziteta MB​

Dobrodošli na Internet prezentaciju Centra za razvoj karijere studenata, istraživača i podršku studentima. Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata i istraživača ima za cilj da studente pripremi za izlazak na tržište rada nakon diplomiranja, da ih poveže sa poslodavcima i da im pruži podršku u sticanju onih znanja i veština koje su potrebne u modernom poslovnom svetu.

Karijerno savetovanje

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata nudi usluge karijernog savetovanja studentima i diplomcima Univerziteta „MB“  u Beogradu. Možete nam se obratiti ukoliko vam je potreban savet oko izbora master studija ili donošenja odluka vezanih za razvoj karijere ili ako vam je potrebna pomoć u pisanju biografije, motivacionog i propratnog pisma.

U slučaju da imate nedoumice oko daljeg usmerenja u karijeri, kod nas možete uraditi Test profesionalnog opredeljenja (TPO). Takođe, ako želite dodatno da se usavršavate, u Centru možete dobiti informacije o obukama i treninzima i o stručnim praksama i volontiranju koje mogu biti korisne ukoliko želite da steknete iskustvo u svojoj struci.