MB University

Savetovanje

O savetovanju

Poštovane kolege

Ukoliko Vam je potrebna kratka konsultacija u pogledu pripreme i popunjavanja dokumenata za nastavak studija, za prijavu na konkurs za stipendiju, praksu, posao i slično, a posebno ako se radi o „CV“ formularu, biografiji, radnoj biografiji, eventualno bibliografiji, motivacionom pismu, propratnom pismu, dopisu, pismu preporuke i slično, na pravom ste mestu. 

Pored toga, možemo Vam ponuditi savete u pogledu ličnog razvoja i razvoja karijere, u izradi plana karijere, postavljanja prioriteta u skladu sa očekivanim rezultatima karijernog napredovanja. Zakažite savetovanje na telefon 011/3391-641.

Ukoliko imate probleme u savladavanju nastavnih obaveza, u učenju, ukoliko vam nedostaje vreme za učenje, niste dobro organizovani, nemate radne navike, niste motivisani, ne posedujete potreban nivo radne discipline i samodiscipline, dezorijentisani ste jer ste promenili sredinu, otišli iz roditeljskog doma, neodlučni ste ili niste u mogućnosti da izvršite odgovarajuću procenu bilo koje situacije koja nalaže odlučivanje u vezi obrazovanja, ne posedujete dovoljna nivo samopouzdanja, imate strah, živite i učite pod stresom, pesimista ste u pogledu budućnosti, pokazujete izvesne znake depresije i slično, pozovite nas i zakažite psihološku podršku kroz psihološko savetovanje.

Zakažite savetovanje na telefon 011/3391-641.

Ukoliko imate potrebe za savetima usled ličnog invaliditeta, pripadate manjinskim grupama, lošeg ste materijalnog stanja, ili ste strani državljani zakažite savetovanje na telefon 011/3391-641.

Za Vas pripremamo onlajn savetovanje i virtuelni savetnik.

Do tada zakažite savetovanje na gore navedene telefone.

en_GBEnglish (UK)